Een zeer comfortabel verblijf

Hartelijk welkom in De Tuinkamer. U bent welkom vanaf 15.00u op de dag van uw boeking. We garanderen u een zeer comfortafel, geriefelijk en ontspannen verblijf. 
U kunt de auto beneden parkeren op eigen erf. Sommigen vinden 'De Rol", zoals dat hier heet, echter nogal steil en kiezen er dan voor hun auto gewoon op de dijk te laten staan. Via de eigen ingang komt u in de hal van De Tuinkamer. U kunt hier uw jassen ophangen op de speciaal gemaakte houten wilgen kapstokken.
Aan uw linkerkant vindt u De Tuinkamer.
 
Geheel geïsoleerd en voorzien van c.v en houtkachel, zodat u ook op koudere dagen hier prima kunt vertoeven.
U treft hier een tweepersoonsbed met een grenen dubbeldeurs kledingkast.
Een kleine grenen eettafel met twee stoelen, twee fauteuils bij de houtkachel en een flatscreen t.v. Ook is er internetverbinding met gratis WIFI.
Er is een geheel ingerichte keuken met oven, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, koffiezetapparaat en alle het benodigde servies, bestek, pannen etc.
Verder is er de badkamer, voorzien van toilet,  douchecabine, wasbak met thermostatische kraan en wederom c.v.
 
Door de openslaande tuindeuren komt u op de veranda, waar u heerlijk kunt zitten.
Ook zijn er diverse zitjes in de tuin.
Indien u graag rookt, verzoeken wij u vriendelijk dit buiten, bijvoorbeeld op de veranda te doen en niet in De Tuinkamer.
 
Als u de tuindeur uitloopt en meteen links gaat, komt u uit op het pad naar ons weiland, precies 1 minuut lopen.
 
Op ons weiland staat een zitje en verschillende fruitbomen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden, het Krimpenerwaardse landschap. Vooral de zonsondergang bekijken is een echte aanrader...